De 10 ani

1 min read
By Dox
De 10 ani

Rasfoiesc de cateva saptamani prin arhiva site-uli si aproape la fiecare articol ma opresc. Ma opresc si incerc sa-mi aduc aminte cine a scris, in ce context si cum a fost atunci. Ma napadesc amintiri si uneori imi dau lacrimile. 

Nu-mi vine sa cred ca au trecut 10 ani de cand am pus primul articol pe site si nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp. Ma simt ca si la anul nou, cand la cumpana dintre ani incepi sa evaluezi ce-a fost, si incerci sa prgramezi ce vine. 

In ce ma priveste… sunt foarte departe de ce credeam ca voi fin in 10 ani. Sunt tot eu, dar foarte diferit. Ma bucur ca unele planuri nu mi-au reusit, si ma bucur unele au reusit. Stiu insa ca in tot labirinul asta numit viata, Dumnezeu stie mai bine pentru mine ce am nevoie, si mai ales cand.

Daca am invatat ceva in acesti 10 ani, este ca merita sa lupti pentru lucrurile care conteaza, sa nu le bagi in seama pe cele care sunt neimportante, si mai ales ca universul nu se invarte in jurul meu. 🙂 

Daca te uiti la ultimii zece ani din vaiata ta, tu ce ai invatat? Care sunt lucrurile valoroase pe care le-ai strans si ce crezi ca puteai sa lasi in urma?