Apuca-te si fa ceva!

2 min read
By Dox
Apuca-te si fa ceva!

Nu stiu daca ai apucat sa vezi minunatia de video in care un doctor care lucreaza pentru Planned Parenthood, o organizatie care militeaza pentru dreptul mamelor de a avorta, a fost filmata in timp ce explica cum organizatia mai sus amintita ajuta la vanzarea de organe ale bebelusilor avortati. Daca ai stomac sa te uiti la video-ul de mai jos merita sa vezi pana cat mult a decazut mareata specie umana.

Acum ca esti scarbit de ce-ai vazut, hai sa-ti spun despre cineva. Se numeste Tim Tebow, un foarte celebru sportiv din SUA. (fotbal American, of course). Tim este Crestin si un mare sustinator al miscarii “pro-life” din America, asta pentru ca mama lui a luat hotararea sa il nasca in pofida avertismentelor doctorilor ca ar putea muri din cauza lui. Doctorii il numeau pe atunci “tumoare fetala” sau o “masa de celule”. Oribil.

Merita sa citesti insa ce-a avut de spus Tim la o conferinta God’s Purpose for America.

“Este extraordinar sa vezi ce face Dumnezeu in viata ta atunci cand te apuci si faci si tu ceva. Trebuie doar sa ne apucam sa facem ceva. Cand identitatea ta este in Cristos ea nu se schimba niciodata. Esti tot timpul copilul lui Dumnezeu. De aceea eu intotdeauna spun ca nu am nevoie sa traiesc roller coaster-ul pe care il traieste lumea…”

Apuca-te si fa ceva. Fie ca e in plitica, in comunitatea ta, in biserica locala… doar fa ceva.

Nu-i destul sa stam pe margine si sa aratam cu degetul. Nu-i destul sa spunem la toata lumea care sunt problemele in lume. Ceea ce spunem nu are multa importanta. Conteaza insa ce facem. Apuca-te si fa ceva!”

De multa vreme am impresia ca noi ca si Crestini suntem cam blegi. Nu toti, doar cei care se rezuma la a sta pe margine si a arata cu dgetul din fotoliu, ca apoi repede, repede sa se intoarca la serialul preferat sau la filmul de seara. Apoi ne plangem ca suntem molesiti, sleiti si nu ne dam seama ce vrea Dumnezeu de la noi.

Cum ar arata viata noastra daca chiar ne-ar pasa de chemarea care o avem? Oare cum ar arata programul nostru? In ce ne-am investi timpul zi de zi?

Hai sa inlocuim News Feed de la Social Media cu News Feed din Biblie, sa ne reconectam la cele Ceresti si sa sa ne apucam in sfarsit de lucru. Lumea are nevoie de tine, noi toti avem nevoie de tine. Unde esti?