Ba()se poate III - Sau cine voteaza in Romania

1 min read
By Daniel
Ba()se poate III - Sau cine voteaza in Romania

Nota: Material Publicat in 2004.

In Romania (cand vine vorba de votat) sunt doua categorii de oameni: cei care voteaza cu Iliescu si ceilalti. Aceasta este o stare de fapt. Acesti oameni vor vota cu Iliescu pana la moarte, chiar daca acesta va fi demult ˜apusa. Vor vota cu Iliescu in amintirea lui. Iliescu va deveni tema electorala care va duce candidatii spre success. Eu sunt cel pe care Iliescu l-ar fi desemnat drept succesorul sau va fi slogan electoral. Iliescu va fi votat chiar daca ar candida post mortem.

Am sa mai fac o afirmatie si am sa va las pe voi sa faceti legatura, si va rog sa strangeti tare nodul si sa va faceti o parere.

In Romania 70% din populatie traieste in mediul rural. Iliescu este cel care a dat pamanturile inapoi la tarani. Iliescu este cel care a adus portocale si banane in magazine dupa revolutie. Iliescu e sarac si cinstit ca noi.

Ce brand a devenit omul asta, dom’le. Tre’ sa recunnosc. E tare. De la revolutie incoace si-a format cea mai puternica imagine din Romania.

Daca s-ar face o bautura cu numele lui s-ar vinde ca si era sa zic painea calda, dar painea calda nu se mai vinde atat de bine in Romania ca vodka.

In Statele Unite ale Americii toti cetatenii au drept de vot. Doar ca votul unora (votul celor care stiu sa faca diferenta intre John Kerry si Basescu in ce-I priveste pe homosexuali, a celor care pot sa faca diferenta intre Gigi Becali si Vadim Tudor, a celor care vad diferenta intre Lia Roberts si Mona Musca) conteaza mai mult ca votul altora.

Manipulati din toata tara, treziti-va!

P.S. Basescu contra Vadim

Prefer un om integru, care-si spune parerile pe fata, decat unul alunecos care recita din Biblie.

 

Related Articles

Sunt Roman si-mi place drama

“Sunt Roman si-mi place drama.” Cred ca ar fi un titlu bun pentru o manea. Cred insa ca e un titlu bun pentru ce se