Când ți se descoperă Dumnezeu

Încă de la o vârstă fragedă, Lili l-a căutat pe Dumnezeu. S-a rugat, a îndeplinit toate ritualurile cerute în biserica ei, a făcut tot ceea ce religia a învățat-o să avanseze în călătoria ei spirituală, dar nimic din ceea ce a făcut nu a funcționat.

1 min read
By Dox

Încă de la o vârstă fragedă, Lili l-a căutat pe Dumnezeu. S-a rugat, a îndeplinit toate ritualurile cerute în biserica ei, a făcut tot ceea ce religia a învățat-o să avanseze în călătoria ei spirituală, dar nimic din ceea ce a făcut nu a funcționat. Rugăciunile nu treceau de tavan, iar îndrumarea pe care spera să o primească nu a venit niciodată.

Într-o zi, intrigată de ceea ce i-a povestit o prietenă despre niște misionari americani care veneau la biserica din apropierea casei ei pentru a vorbi despre cum pot oamenii să aibă o relație cu Iisus Hristos, Lili s-a dus să vadă cu ochii ei ce înseamnă acești oameni.

Mesajul lor despre primul miracol al lui Iisus a rezonat profund cu ea. În sfârșit, ea l-a găsit pe Cel care a fost capabil să transforme nu doar apa în vin, ci și oamenii păcătoși în copii ai lui Dumnezeu. Ea și-a pus încrederea în Isus Hristos și nici până în ziua de azi nu a fost dezamăgită de această decizie.

Related Articles