Ce ador la mine

2 min read
By Dox
Ce ador la mine

Ador când am curajul să fiu puternică, dar ador mai mult momentele în care am curajul să recunosc că sunt slabă!

Ador când găsesc în mine putere de a ierta, dar mai mult ador momentele în care am curajul să recunosc că mie nu mi-am oferit iertare!

Ador când reuşesc să-i fac pe cei din jur să se simta iubiţi, dar mai mult ador momentele în care am curajul să recunosc că nu mă simt iubită!

Ador când sunt gata să mă lupt cu Goliaţii fiecărei zile, dar mai mult ador momentele în care am curajul să recunosc că mi-e frică!

Ador când mă simt stăpână pe situaţie, dar mai mult ador momentele în care am curajul să recunosc că am eşuat!

Ador să fiu apreciată, dar mai mult ador momentele în care am curajul să recunosc că nu am niciun merit.

Ador când sunt îmbrăţişată de prieteni, dar mai mult ador momentele în care am curajul să recunosc că mă simt singură!

Ador când sunt veselă şi plină de viaţă, dar mai mult ador momentele în care am curajul să recunosc că sunt tristă!

Ador când relaţia mea cu Dumnezeu e una profundă, consecventă, plină de prospeţime, dar mai mult ador momentele în care am curajul să recunosc că sunt falimentară!

Ador clipele în care visez că voi fi o soţie specială, dar mai mult ador momentele în care am curajul să recunosc că am atâtea defecte!

Ador când sunt mulţumită de mine, dar mai mult ador momentele în care am curajul să recunosc că sunt încă multe lucruri de schimbat.

Ador când cineva nu-mi descoperă secretele, poveşile, dar mai mult ador momentele în care am curajul să recunosc cine sunt!

Ador când mă cert căutând să mă pun la punct, dar mai mult ador momentele în care am curajul să recunosc că am nevoie să-mi mângâi rănile atât de adânci!

Ador când îmi sunt remarcate calităţile, dar mai mult ador momentele în care am curajul să recunosc că nu sunt perfectă şi că mai am multe de învăţat!

Ador când las de înţeles că totul e bine, că mă descurc, dar mai mult ador momentele în care am curajul să recunosc că am nevoie de ajutor!

Ador multe lucruri, dar cel mai mult ador momentele în care am curajul să fiu sinceră cu mine însămi…

Tu… ce adori?

Autor: Norrishor