Cum mă uit la 2021

· 2 min read
Cum mă uit la 2021

Anul trecut a fost… wow! 

Nici prin cap nu mi-ar fi trecut acum un an, când ma plimam pe strazile vechi din partea Turcă a Ciprului, că azi am sa fiu la mii de kilometrii departare de România, trecut prin tot felul de evenimente majore, și că o să stau față în față cu un un an… imprevizibil. 

Cipru, Jan 2020 – Partea Turcă

Au fost momente, in două mii douăzeci, când mi s-a părut că timpul stă în loc. Alte momente s-au derulat cu o repeziciune incredibilă. Viața așa cum am cunoscut-o, s-a terminat. A început un alt fel de viață, ciudată, aspră și parcă la întâmplare. Și totuși… am avut o constantă în tot acest timp.

La-am avut pe Dumnezeu. Sau, mai corect spus, m-a avut El pe mine. 

Mihai la urgenta
Mihai la urgență – Feb 2020

De la un accident pe partia de ski al primului născut, la virusul și schibmarile de plan cu care a venit, la o slujbă pierdută și o alta regăsită, la o revenire bruscă înapoi pe continetul American, la o încă o mutare și o stabilire, la moartea unui părinte. Și totuși… Dumnezeu ne-a avut în mâna Sa. 

Pilda celor zece fecioare

Cel mai are câștig, însă, pe care l-am avut in 2020, câștig care îmi influențează viața și acum, și care dă tonul, pentru mine și famlia mea, la acest an, este reconectarea, mai strânsă, cu Isus. 

Am redescoperit, parcă, ca pe o comoară, prezența lui Isus în viața mea, o prezență vie și care îmi dă o pace, care întrece orice logică.

S-a ptercut în mintea mea, o revoluție spirituală, o trezire binevenită la o realitate uitată, dar mult dorită. Ca și fecioarele din pilda celor zece, m-am simțit atenționat și scuturat de mesagerii Mântuitorului. Am auzit un mesaj clar: „Iată, eu vin curând…“

Pentru mine, revoluția a început cu un mesaj al pastorului Florin Antonie, intitulat: „Vremea apostaziei – Pilda celor 10 Fecioare“.

Florin Antonie – Vremea apostaziei – Pilda celor 10 fecioare.

Îți doresc un an nou, mântuit. 

Related Articles

Domnul a jurat, și nu se va răzgândi
· 3 min read
Când vine sfârșitul lumii?
· 8 min read
Anul cârtiței
· 3 min read
Dis de dimineață
· 2 min read
Cristos a Înviat!
· 1 min read
Saptamana Patimilor - Vineri
· 2 min read