Curaj

2 min read
By Dox
Curaj

Missed me? Am primit o mana de ajutor, un picutz (sau oleaca- asa ca la Bacau) de incurajare si m-am trezit scriind iar. Dupa “lectia de cer” la care m-a provocat Santiago mi-am adus aminte de ce lectie mai am eu de invatat: “lectia de iubire”. Sper sa nu ziceti acum:Oh, not again! Mai aveti un pic de rabdare cu mine si vom iesi biruitori din aceasta “big problem”.

Gata! Blocaj din nou.:( Dar nu-i nimic o sa impartasesc numai cu voi ce am descorperit azi cu ajutorul lui Dumnezeu. Tot ma ajuta. Am descoperit ca e destul de riscant si cu iubirea asta. Vorba ta, j4ever: “Ai grija ce-ti doresti ca poate Dumnezeu iti da si…sa vezi atunci bucurie!:)” Mi-am dat seama ca in oricine ai investi ala e un act de curaj. Trebuie sa-ti iei inima in dinti sa ai prieteni si sa le arati cat de mult inseamna pentru tine. Trebuie sa fii un pic “dus” ca sa faci pasi spre ceilalti (colegi, tineri din biserica, necunoscuti) si sa-ti pui inima in joc. Ma gandesc ca Dumnezeu a facut cel mai mare act de bravura din istoria Universului. Cine a mai pomenit un Rege sa se transforme intr-un “cersetor de inimi”, sa se limiteze intr-un trup doar ca sa-si poata intelege creaturile, sa se ofere pe Sine ca pret pentru unii care nici macar nu i-au recunoscut dragostea. Ce rost sa lasi confortul de a fi protejat si sa te arunci intr-o relatie cu oamenii de langa tine? De ce sa fii gata sa faci un gest ce te-ar arata vulnerabil? Sa fim seriosi! Vedeti! Probabil de aceea ma trece Dumnezeu pe aici zicandu-mi: “Inca nu stii sa iubesti?” Uita-te un pic la Mine. Nu ca mi-ar spune: “esti gata sa mori pentru el?” neaparat, ci pur si simplu: “Esti gata sa renunti la confortul de a fi protejat si sa te risti a-ti pune inima la bataie cu riscul de a fi dezamagita?” Aici mai stam de vorba… Pai sa vezi ca nu asa sunt povestile de iubire sau povestile cu “friends forever”.

Dar gata cu asta. Ma opresc un pic din fuga mea spre un viitor imaginar si zic: Sa traim prezentul si sa lasam zilei de maine ingrijorarile ei. Credeti ca voi reusi? Macar merita sa incerc.

Merci mult ca inca mai sunteti aici si ca mai cititi ce prostioare mai scriu. Sper ca nu v-am plictisit inca de tot cu povestile mele cu inimi frante… 🙂

Sa fiti binecuvantati cu un prezent minunat de care sa va bucurati.

Autor: -Rox