Despre SINE

1 min read
By Roze
Despre SINE

Saptamana trecuta, in timp ce ma aflam in Oradea, mi-a fost dat sa aud ceva ce avea sa ma puna pe ganduri, sa ma faca sa rascolesc carti si sa povestesc mult cu Domnul despre subiect, uitand cateodata chiar sa mai cer cate ceva de la El…am cautat si iar am cautat. In final, am gasit.

In timpul cautarilor mele, mi-am amintit diverse situatii in care am auzit oameni, prieteni, spunand ca au nevoie de un timp sa se regaseasca (de parca s-ar fi pierdut pe undeva:)). Eu insami, de multe ori, am considerat ca am nevoie sa caut in adancul sufletului meu, sa stau in meditatie, eu cu mine (?), sa-mi ‘pun putin la punct sinele’ ca mai apoi sa revin in viata de zi cu zi cu forte proapete.

Ei bine, ceea ce am auzit saptamana trecuta se poate rezuma in doua cuvinte puse sub semnul intrebarii (sau nu): exista sinele? Bineinteles, eu am avut parte sa aud un discurs incantator si extrem de interesant pe aceasta tema, insa nu vreau sa-ti dezvalui mai multe… intentia mea e doar sa te provoc, sa-ti pun un ‘cui pe creier’. Gandeste. Cerceteaza! Trage singur concluziile.

Related Articles