Dragostea!

1 min read
By Roze
Dragostea!

Dragostea! E un domeniu care ne afecteaza asa de mult. Povesteam in ultima vreme cu o draga prietena care ma intreba daca mai exista cupluri fericite. Aud si eu, cred ca auziti si voi, de tot mai multe familii care se destrama, de oameni care se ranesc unul pe celalalt. Astfel incat nu ma mira frica asta de a visa la o casnicie fericita. Insa va spun ca merita, dragilor! Nimic nu se compara cu felul in care doi oameni care se iubesc se sustin unul pe altul, se cresc unul pe celalalt, se incurajeaza. Intotdeauna ai un aliat de partea ta in persoana celui care iti este partener. Asta e frumusetea. Nu mai esti pe jumatate, esti intreg, si asa te simti, cel putin eu una asa simt.

Exista o mana de cupluri in jurul nostru care se iubesc si care traiesc cu respect fata de Dumnezeul lor. Atata vreme cat exista dragoste, unul pentru celalalt si pentru Dumnezeu e frumos. Eu si cu Ad, suntem o familie, pentru cei dintre voi care inca nu v-ati prins. Noi suntem dintre aceia care sunt fericiti! Asa ca se poate. Rugati-va pentru noi sa ne tina Dumnezeu in mila Lui si sa ne faca o familie care sa se teama de El in orice vreme. 

Articolul asta se vrea o incurajare pentru toti cei ingrijorati ca s-ar putea sa nu fie frumos. Atata vreme cat te casatoresti din dragoste si alegi cu cine sa-ti imparti viata, nu intr-un mod orb, ci foarte constient si deschis. Ah, si inca ceva. Pentru cei dintre voi care credeti ca prietenia e cea mai frumoasa perioda din viata unui cuplu, va spun ca va inselati… daca amandoi cautati sa-l faceti pe cel de langa voi fericit, atunci e tot mai frumos :).

Roze

Related Articles