La multi ani, Aercurat!

1 min read
By Dox
La multi ani, Aercurat!

Parca-mi vine greu sa cred ca a trecut un an de cand Aercurat si-a inceput activitatea. In primele luni, cu mult entuziasm, cateva luni dupa entuziasmul initial, au aparut piedici si greutati, dar se pare ca incapatanarea unora e buna si da rezuultate. 🙂 Si-i multumim lui Dumnezeu pentru asta!

La inceput, ne vizitau cam in jur de o suta de persoane lunar, ca lunile trecute, sa fim vizitati de peste trei mii de oameni si sa ajungem la un numar de rasfoiri de pagini de 43,981. Ma bucur sa vad ca Google, Yahoo si alte moatoare de cautare ne considera ca fiind o sursa valida de informatie si suntem prezenti in numeroase rezultate intre primele zece site-uri. Multi dintre voi, cred, ati ajuns la noi, in acest fel. 

Ma bucur sa vad ca oamenii incep sa aiba curaj, sa-si exprime parerea, si chiar daca, uneori, unii dintre noi suntem mai taiosi, mai acizi, nu se blocheaza din pricina asta si continua sa interactioneze unii cu altii.

Mi-ar placea, insa, sa aud de la voi, de la prietenii mei de pe Aercurat, ce va place, ce nu va place, ce v-ar placea sa mai fie pe site, ce nu v-ar placea sa fie pe site si cum credeti ca am putea comunica mai bine intre noi. 

Si va rog sa nu va jenati si sa va coditi. 🙂 Oricine are azi drept la replica! Ca in fiecare zi, defapt. 🙂

La multi ani, dragii mei. 

-Dox