La multi ani

1 min read
By Dox
La multi ani

Lăudați pe Domnul! Lăudați pe Domnul, căci este bun, căci îndurarea Lui ține în veci! Cine va putea spune isprăvile mărețe ale Domnului? Cine va putea vesti toată lauda Lui? Ferice de cei ce păzesc Legea, de cei ce înfăptuiesc dreptatea în orice vreme!

(Psalmul 106:1-3 VDCC)

Astazi este ultima zi din 2014. Au trecut 365 de zile de cand am lasat in urma anul 2013 si 730 de zile de cand am pus punct anului 2012. 

Ma uitam intr-o zi prin galeria de poze de pe calculator si am ajuns la o poza din 2005, o poza de acum aproape zece ani. Pare atat de departe dar in acelasi timp pare foarte aproape. Ma gandesc la toate schimbarile care s-au petrecut in ultimii zece ani in viata mea, si simt ca au fost ani intensi, plini de evenimente, plini de bune si de rele. Ca un fir rosu, insa, observ indurarea Domnului, mila si harul lui de-a lungul acestor ani. 

Cred ca cel mai bun lucru pe care il am de facut acum, la final de 2014 si inceput de 2015, este s-ai multumesc lui Dumnezeu pentru toata grija de Tata care si-a aratat-o fata de mine si familia mea. La bine si la greu, in belsug si in nevoie, vad acum, clar, mana buna a Domnului. 

Iti doresc un an nou plin de bucurii, impliniri si binecuvantari. Iti doresc sa ai ochi deschisi sa vezi minunile Domnului, sa te bucuri de indurarea Lui si sa ai o inima plina de multumire pentru tot ce a facut El pana acum pentru tine.

La multi ani!