La revedere, Billy Graham

La revedere, Billy Graham

“M-am luptat lupta cea bună, mi-am isprăvit alergarea, am păzit credinţa.” (2 Timotei 4:7).

Nu l-am cunoscut prea bine pe Billy Graham si am ascultat doar franturi din mesajele pe care le-a transmis, insa saptamana trecuta, dupa ce am aflat ca a murit, am inceput sa ma interesez mai in detalui despre viata si activitatea lui. Am ramas uimit de impactul pe care acest predicator l-a avut de-a lungul lungii lui activitati si de numarul mare de oameni care s-au intors la Dumnezeu acultand predicile lui.

Am vizionat, partial, serviciul de inmormantare transmis live la o gramada de televiziuni din America, si printre multe care s-au spus despre Billy Graham, m-a marcat cel mai mult partea in care, fiul lui, Franklin Graham, povesteste despre tatal lui.

Il descrie ca si pe un om a lui Dumnezeu, care acum este in Cer, si care a spus odata: “Veti auzi la un moment dat ca Billy Graham a murit. Sa nu credeti, va fi o minciuna. Voi fi mai viu decat am fost vreodata… atat doar ca
imi voi fi schimbat adresa”.

Acum, parca imi pare rau ca atunci cand am fost la 2 ore de Charlotte, NC, pe cand mai traia, nu am vizitat muzeul Billy Graham. Cu siguranta o sa fac asta daca mai ajung in zona.

Imi ramane acum, sa citesc carti scrise de Billy Graham, sa ma uit la documentare despre viata lui, si sa sper ca odata, in Ceruri, o sa apuc si eu sa stau de vorba cu acest erou al credintei.