Liber la casatorii homosexuale

1 min read
By Dox
Liber la casatorii homosexuale

S-a facut mare valva prin lume si mai ales in America de faptul ca astazi, Curtea Suprema de Justitie din America a dat liber la casatorii homosexuale. Unii se bucura, fac petreceri, altii sunt disperati si se gandesc cum se poate intampla asa ceva. Am vazut foarte multe reactii agresive, si de-o parte, si de alta. E clar ca lumea e destul de impartita si o sa mai dureze ceva pana se vor linisti apele.

Este destul de clar si ce abordare are Biblia si Crestinismul fata de subiect. Modul de viata homosexual NU e compatibil nici cu una, nici cu cealalta.

Ca si Crestin, e foarte ispititor intru-un moment ca si asta in care semnalele societatii sunt clar anti valori Crestine, sa devi defensiv si sa vrei sa aperi valorile tale si sa-ti susti punctul de vedere. Cred insa ca ar merita abortat diferit tot ce se intampla.

Ce-ar fi daca in loc de acuzatii si frustrari exprimate in diferite moduri, sa reamintim oamenilor ca fie homosexuali sau heterosexuali, TOTI suntem niste pacatosi si avem nevoie de dragostea si iertarea lui Dumnezeu? Cu ce e mai pacatos un homosexual decat un curvar?

E frustrant sa vezi societatea promovad un stil de viata deviant, dar e mult mai frustrant sa observi lipsa de dragoste si de intelepciune a unor asa zisi Crestini.

Hai sa adunam randurile, sa ne pocaim, sa nu mai judecam pe unii si pe altii, ci in dragoste si rabdare sa ne deschidem bratele pentru toti oamenii – homosexuali, curvari, betivi, drogati, mincinosi, mandrii, barfitori, inbuibati…