Lupta

Lupta

Incepe sa ma enerveze vorba asta ”asta este” sau ”nu ai ce sa faci”. Foarte putine sunt cazurile cand efectiv nu ai ce face si trebuie sa accepti realitatea fie ca iti place fie ca nu. Incercam sa ne scoatem cu vorbele asta pt ca e mai comod asa. Bratele nu mai vor sa lupte, nu mai au chef. Spun chef pt ca de cand alerg am invatat ca mai rezist mult timp dupa ce zic, gata, nu mai pot. Aici intervine ambitia. As fi in stare sa alerg chiar daca de multe ori vomez din cauza efortuluui prea mare. Si facand o legatura, ma gandeam cand am tinut de o relatie asa de mult? Hai sa iau relatia mea cu Dumnezeu, nu cu oamenii, relatii mutilate de pacat. Prea repede cand simtim efortul luptei, abadonam si spunem gata, pana aici

Fiecare dintre noi avem ambitiile noastre pt care am face absolut orice sau ma rog, aproape. Suntem mandrii de realizariile noastre, dar ele nu sunt altceva decat lupte.Trebuie sa lupti pentru a avea ceva, pentru a avea satisfactia castigului, altfel satistafctia n-o s-o gasesti in gogosile de 15 mii de la colt sau in cartofii de la Mc.

Urasc… ii urasc pe toti cei care nu vor mai mult, nu sufera, nu fac, nu lupta, nu se implica, se complac, nu se zbat, nu vor mai mult si nu au tinte sus puse. Eu nu ma multumesc cu orice, oricum si cu oricine in viata mea. Hai sa nu mai fim impocriti si sa nu ne mai adormim constiinta ca facem tot ce putem pt a salva relatii si oameni. Nu, nu facem mai nimic. Abea daca miscam un deget din totul intins pe masa. Lupta inseamna efort, sudoare cu miros placut, mirosul victoriei, inseamna sa-ti dai sufletul pt o alta persoana, sa simti durerea ei. Nu merita sa speram pt o cauza ce nu necesita lupta. Viata-i o lupta, iar singura chestie pt care nu trebuie sa lupti e fericirea, pentru ca ea tine de caracter nu de context sau situatie.

Haideti sa luptam frumos, dar nu uitati! Razboiul nu are clipe de odihna si cand ni le creem, pierdem. Efortul luptei nu zambeste, pt ca nu e timp de odihna… Lupta,lupta si iar lupta!

Autor: Anda Chis