Lupul în piele de Mickey Mouse

4 min read
By Dox
Lupul în piele de Mickey Mouse

Disney a făcut vâlvă recent prin America din anumite motive, iar în România din altele. Hai să vedem cum stă treaba cu această companie care și-a construit imperiul pe divertisment pentru copii și familie.

Disney în România

Disney+ în România

Pe multe bloguri românești oamenii au început să promoveze și să-și exprime bucuria că în sfârșit Disney+, un fel de Netflix făcut de Disney, își deschide „porțile” și pe piața din România.

În mod normal, și eu m-aș bucura că în sfârșit se pot consuma filme și animații care să nu fie pline de mizerii. Dar din nefericire, lucrurile nu stau chiar atât de simplu.

Disney în America

Disney își are sediul în California, unul dintre cele mai „liberale” (far left) state din America. Și ca și aproape orice firmă mare din America, compania se declară a fi WOKE - adică promovează intens drepturile minorităților sexuale.

Și ca să fim pe aceeași undă, Americanii nu înțeleg același lucru prin liberalism ca și noi. Pentru români, liberalismul înseamnă o îmbrățișare a valorilor democratice și a limitării intervenției statului in economie. Pentru americani, însă, mai nou, a fi liberal e aproape sinonim cu a fi socialist sau chiar comunist.

Disney în Florida

În statul Florida, din Statele Unite, Disney are cel mai mare parc de distracții din lume. Are o suprafață de 101km pătrați, conține patru parcuri de distracții și doua aqua-parcuri.

Recent însă, guvernatorul statului Florida, a semnat o lege care a creat controverse uriașe in America.

Denumită în mod oficial "Proiectul de lege privind drepturile părinților în educație", legea din Florida interzice predarea la clasă a orientării sexuale sau a identității de gen pentru copiii de la grădiniță până la clasa a treia, adică de la vârsta de aproximativ 5-9 ani, în școlile publice.
(Reuters)

Fă o pauză și mai citește odată.

Da. Ai citit bine. Educație despre orientare sexuală și orientare de gen de la vârstele de la 5 la 9 ani. Și pentru că legea interzice asta, „lumea” e oripilată și îl atacă virulent pe guvernatorul DeSantis.

Cum te afectează pe tine

Dacă ai impresia că ce ai citit mai sus nu te privește, te înșeli amarnic. America exportă de multă vreme mizerie morală prin Hollywood și mai nou și Disney. Vedem cum atacul împotriva moralității creștine e din ce în ce mai virulent.

Mai jos, este un video de la o prezentare internă de la Disney, prin care se definește strategia companiei de indoctrinare a copiilor prin intermediul divertismentului produs de Disney.

0:00
/
Disney a eliminat toate mențiunile de "doamne", "domni", "băieți" și "fete" din cadrul parcurilor sale de distracții.

Pe lângă modificările de comunicare în parcurile de distracție, Disney își propune să introducă personaje LGBT în toate filmele și desenele animate pe care le vor produce în viitor.

Disney prez says, she wants more LGBTQIA and minority characters
The Walt Disney company executive Karey Burke vowed that least half of their characters be LGBTQIA by the end of the year. Producer Latoya Raveneau lauded the company’s inclusivity

Toată mișcarea asta WOKE din America, afectează în mod direct societatea globală și în mod direct familiile creștine care vor să păzească, ei și casa lor, poruncile lui Dumnezeu.

Ce ai de făcut

În primul rând ți-aș sugera să te implici direct în educația copiilor tăi și să nu presupui că statul e binevoitor și îți vrea binele. Întreabă-ți copilul despre ce se discută la școală, verifică ce cărți citește și apucă-te de activism dacă educatorii sau profesorii încearcă să-i bage pe gât mizeriile moderne.

În al doilea rând, nu mai susține financiar companiile care promovează activ cauzele LGBT și transgenderismul. În cazul nostru, Disney. Chiar dacă încă mai au multe filme care au mesaje drăguțe, nu merită să-i plătești pe oamenii care încearcă să-ți distrugă familia.

În fine, semnează petiția de mai jos și exprimă-ți dezacordul cu ce vrea să facă Disney. Ultimul lucru pe care vrem să-l vedem ca și părinți e și mai multă îndoctrinare LGBT în lume.

Disney: STOP LGBT indoctrination around the world
BREAKING NEWS: Disneyland Paris just celebrated Disney’s first “Gay Pride Parade.” CitizenGO supporters started a wildfire of opposition, and inside sources at Disney have confirmed that Disney’s leadership is very worried about the global mobilization that CitizenGO is leading against their Pride P…