Nu astazi!

1 min read
By Dox
Nu astazi!

Suntem slabi si cedam atat de usor in fata ispitelor. Uitam atat de des cine suntem si incotro ne indreptatm! Ne strecuram ca niste umbre prin viata incercand sa parem invizibili si blanzi. O blandete care tace, isi pleaca capul si se duce mai departe. 

Dar nu astazi! Nu! Astazi nu ne vom lasa ochii cuprinsi de frica si nici inima cuprinsa de indoiala. Astazi suntem constienti ca suntem fii si fiice de Imparat si ca Cel care a invins Moartea este fratele nostru mai mare, prezent intre noi si cu noi in fiecare zi din viata. 

Astazi nu ne vom mai lasa coplesiti de oboseala si rutina. Nu ne vom mai complace in mediocritate si frica. Nu astazi! Astazi ne vom ridica glasurile catre Dumnezeu, vom plange pentru ce avem de plans, vom rade pentru victoriile de demult si pentru cele care vor urma, ne vom strange randurile, ne vom ridica unii pe altii si vom deveni o forta care va schimba lumea. 

Nu! Astazi e ziua in care il iau pe NU in brate si nu-l mai las. Nu sunt slab, nu sunt neinsemnat si nici al nimanui. NU! Astazi voi invinge cu El, impreuna cu voi. 

Doamne ajuta!