Victoriile lui Djocovic în Australia

4 min read
By Dox
Novak Djocovic

Vestea a făcut înconjurul lumii că Novak Djocovic a câștigat turneul de la Australian Open de anul acesta. Felicitări și din partea noastră! 🎉

Intră în istorie, așadar, ca și câștigător al acestui turneu a zecea oară și redevine cel mai bun jucător de pe glob. 🏆

Ca și mulți alți fani ai lui Novak, m-am bucurat să aud asta, cu atât mai mult că victoria din Australia înseamnă nu doar o victorie superbă împotriva lui Stefanos Tsitsipas, dar și o victorie simbolică împotriva restricțiilor medicale și vaccinarea forțată din Australia și de cam peste tot din lume.

Victorie împotriva dezinformării oficiale

Novak Djocovic, a devenit într-un fel, un simbol al rezistenței împotriva dezinformării oficiale și a minciunilor prin care, din diferite motive, oamenii au fost presați să se vaccineze cu niște substanțe insuficient testate, care au fost aprobate în grabă, printr-un proces opac și ciudat, care a ridicat suspiciuni de la început.

Novak și-a permis însă să facă acest lucru. A avut destule resurse ca să poată amâna participarea la evenimente care i-au cerut dovezi de vaccinare.

Când Djokovic a ales să nu se vaccineze, l-au condamnat o grămadă de oameni, inclusiv oficialii din Australia. După predicțiile lor, el și toți cei care nu s-au vaccinat ar fi trebuit să fie morți de ceva vreme bună.

👎
Ni s-au servit minciuni și au încercat să ne amăgească. Toate informațiile oficiale și sfaturile binevoitoare s-au dovedit a fi false, sau parțial false.

Pentru cei nevaccinați, faptul că nu se moare dacă faci Covid și că nu e nevoie de vaccin, nu e o noutate. Faptul că măștile sunt inutile în oprirea răspândirii virusului, s-a știut de mult, și cu toate astea, de abia am scăpat de ele.

Nu e o noutate faptul că vaccinul nu protejează pe nimeni de nimic, nu oprește transmisia virusului, ci din contră, vaccinurile (mai bine zis experimentele genetice) sunt fatale pentru unii și dăunătoare pentru o grămadă 😢.

Prin victoria de la Australian Open, Novak a câștigat bătălia cu dezinformarea oficială. Cei care l-au oprit anul trecut de la participarea la turneul din 2022, ar trebui să-și ceară scuze de la el și de la toți oamenii pe care i-au asuprit în numele „științei”.

👋
La fel ar trebui să facă și cei care au susținut și au încercat să oblige pe alții să ia o decizie medicală, pe alte considerente.

Toți care și-au forțat părinții, frații sau vecinii să se vaccineze, ar trebui să-și ceară iertare. De data asta, nevaccinații în frunte cu Novak, au avut dreptate să nu se înțepe.

Poate învățăm toți o lecție de viață.

☹️
Dacă nu poți avea încredere în politicieni în vremuri bune, nu poți avea încredere în ei nici în vremuri grele. Ba din contră, se pare că e mai bine să faci fix invers decât ți se spune.

Victorie împotriva „experților”

Este o vorbă la români: „tot românul se pricepe la mașini și la fotbal”.

Acum aș actualiza-o pentru zilele noastre. Aș zice: „tot omul bogat se crede expert în medicină și climatologie”.

Mă refer mai exact la Forumul Economic Internațional (WEF). S-au adunat și anul ăsta, la Davos, oameni care n-au de-a face nimic cu medicina sau climatologia, au făcut predicții sumbre și au dat soluții radicale și ciudate, pentru a rezolva problemele cu care cred ei că ne vom confrunta în viitor.

De ce? Pentru că bogătanii lumii, au impresia că știu cum să „rezolve” probleme lumii, imaginare sau adevărate.

Ce știu ei foarte bine, e cum să se îmbogățească de pe urma acestor crize. Vezi mai jos în articolul de la Forbes, ce sume spectaculoase au adunat miliardarii americani în pandemie. Stai liniștit, însă, că nici cei din Europa sau din alte părți ale lumii nu s-au lăsat mai prejos. 💰

How Much Money America’s Billionaires Have Made During The Covid-19 Pandemic
Surging markets have been especially good to the richest people in the country.

Să-l luăm pe Bill Gates de exemplu. Acest om care și-a făcut averea din software, a construit un imperiu numit Microsoft și a fost acuzat de-a lungul timpului de corupție, dare de mită și practici monopoliste.

Acum, domnul Gates se erijează în salvatorul lumii, dar fundația Bill & Melinda Gates a fost acuzată de abuz și practici eugenice în Africa și India.

EUGENÍEs. f. Teorie care preconizează ameliorarea populațiilor umane prin măsuri genetice (alegerea părinților, sterilizarea, interzicerea procreării etc.), folosită de rasiști și fasciști; eugenetică. [Pr.: e-u-] – Din lat.eugenia.Cf.fr.eugénisme.
👎
Poți să ai încredere într-un hoț, mincinos și criminal? Nu!

La un moment dat, Gates și-a exprimat dezamăgirea că varianta Omicron a făcut o treabă mai bun să imunizeze populația lumii decât au făcut ei cu „vaccinurile”.

In Ianuarie, Bill Gates s-a deplasat la Australian Open și probabil că mare i-a fost mirarea când nevaccinatul Novak a câștigat ditamai turneul. Cred însă că domnul Gates se consideră mai degrabă învins de Novak, pentru că oameni ca și Djocovic îi pun în pericol agenda lui și prietenilor lui din WEF. Nu-i de mirare că nu s-a prea bucurat de cum s-au terminat lucrurile pe teren. 😁

Novak a câștigat și meciul ăsta! 👏

Concluzia mea, după acești ani, și rezoluția mea pentru ce va veni în viitor:

Așa vorbește Domnul: „Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor și își abate inima de la Domnul! Căci este ca un nenorocit în pustie și nu vede venind fericirea; locuiește în locurile arse ale pustiei, într-un pământ sărat și fără locuitori. Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul și a cărui nădejde este Domnul!”